Mies, jääkö naisesi ilman orgasmia? Näin voit vielä pelastaa tilanteen

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni mies saa kohtuullisen helposti orgasmin, kun taas neitokaisille hekuman huipulle asti kipuaminen voi joskus olla työn ja tuskan takana. Usein kyse on siitä, että nainen ottaa yhdynnästä turhaa painetta ja saattaa miettiä liikaa partnerinsa nautintoa. Oikeastaan, jotta homma toimisi, asian on oltava päinvastoin.

Modern Man -sivuston mukaan mikäli kauniimman sukupuolen edustaja ei onnistu laukeamaan yhteisten petileikkien aikana, on miehen otettava ohjat käsiinsä. Oli kyseessä yhden illan juttu tai pitkäaikainen parisuhde, uroksen on syytä ilmaista naiselle, että hän todella haluaa nähdä tämän kieriskelevän nautinnon päätepisteessä ilotulitukset silmissään.

Hyväksyvä suhtautuminen auttaa naista rentoutumaan lisää ja antamaan luvan itseensä keskittymiseen. Omia sanoja on syytä miettiä tarkkaan, ettei neidolle tule painostava kuva orgasmin saamisesta. Kun mies antaa kaiken keskittymisensä partnerilleen ja omistautuu tekemään tämän hulluksi kosketuksellaan, naisen sisäiset vastustukset ja stressin aiheet laimenevat pikkuhiljaa.

Jotkut mies ei jaksa nähdä vaivaa naisen miellyttämiseen, ja se on yleensä virhe. Naisen orgasmi tuottaa endorfiineja, jotka kasvattavat hänen miestä kohtaan tuntemaansa viehätystä ja vaikuttavat myös rakastumisen tunteeseen. Joskus mies löytää hyvän tavan koskettaa neitoa ja saa hänet nauttimaan, mutta jatkaakin sitten erilaisella kosketuksella.

Hyvä nyrkkisääntö naisen tyydyttämisessä on se, että jos joku näyttää toimivan, siinä kannattaa pysyä. Mikäli ei ole aivan varma siitä, mikä miellyttäisi kaunotarta, asiaa voi kysyä tältä itseltään. Jotkut pitävät tietyistä asennoista, jotkut tuhmista puheista. Monet nauttivat klitoriksen stimuloinnista vibraattorilla, joku taas taitavasta kielipelistä. Kysymällä saa vastauksen.

Vaikka valmennuksen jälkeenkään nainen ei heti saisi orgasmia, miehen on tärkeää pysyä kärsivällisenä. Kiireettömän ja vapaan ilmapiirin luomisella on hyvät pitkäkestoiset vaikutukset. Kun nainen saa luvan myös ”epäonnistua” orgasmin saamisessa, hän voikin yllättäen kokea olonsa todella rennoksi ja päästä molempien toivomaan lopputulokseen.