Nainen sai kolmen tunnin orgasmin – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erikoisiin ihmiskohtaloihin keskittyviä realitysarjoja pursuavan amerikkalaisen TLC-televisiokanavan tuorein hittisarja Sex Sent Me to the ER on esitellyt jo useita tapauksia, joissa seksin harrastaminen on vienyt miehen tai naisen lopulta sairaalahoitoon. Lauantaina nähtiin hyvin erikoinen tapaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Seattlelainen Liz-nimeä käyttävä nainen kertoi hittiohjelman jaksossa oman tarinansa siitä miten hän joutui sairaalan ensiapuun liiallisen nautinnon takia. Liz nimittäin harrasti Eric-nimisen kumppaninsa kanssa tunnin ajan melko tuloksekasta seksiä – ainakin jos asiaa mitataan orgasmin määrällä.

Liz oli nimittäin hekuman huipulla vielä tunti seksisession jälkeen, joten hän huolestui ja yritti saada orgasmia loppumaan nauttimalla alkoholia. Sekään ei auttanut, joten Eric joutui kiidättämään paniikissa olevan naisen lopulta sairaalaan. Kolme tuntia kestänyt orgasmi alkoi helpottaa vasta tunti sairaalaan pääsyn jälkeen.