Ashley Sky on näyttävä latinokurvitar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva suomalainen tuntee brasilialaisen povipommi Ashley Skyn nimeltä, vaikka neito on koristanut jo useiden miestenlehtien kansia. 22-vuotias neito on kertonut olleensa eniten ylpeä siitä, kun pääsi taannoin Maxim-lehden sadan kuumimman naisen listalle.

ashleysky07012014

Nyt Ashley Sky nähdään FHM-miestenlehden kannessa värillisten bikinien kanssa. Latino hehkuu öljyttynä otoksessa, ja todistaa olevansa lupaava tulokas mallimarkkinoilla.

Ashley Skyn malliura alkoi, kun hänet löydettiin verkon kautta ja otettiin mukaan Wilhelmina Models -mallitoimiston listoille. Hän on paljastanut viettävänsä aikaansa eniten Miamin, Los Angelesin ja New Yorkin välillä. Hän on kertonut parhaimmaksi asiaksi mallin töissä itsenäisyyden, matkustamisen ja muotiteollisuuden tarjoamat upeat tilaisuudet. Sky ihailee eniten ammatillisesti Cindy Crawfordia ja Tyra Banksia.