Lea Michele sykähdyttävässä lomakuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mikään ei ole ollut näyttelijätär Lea Michelen elämässä entisensä, kun poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi äkillisesti päihdecocktailiin viime vuoden lopussa. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän työstää debyyttialbumiaan, mutta on viimeisimmästä Instagram-otoksesta päätellen ottanut aikaa myös lomailuun. Meksikossa viikon viettänyt brunette julkaisi peppukuvan verkossa. Kuvassa neito esiintyy bikinisillään auringossa.

Lea Michele tunnetaan parhaiten siitä, että hän näyttelee Rachel Berry -roolihahmoa Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu parhaillaan 1,4 miljoonan dollarin Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. 27-vuotias tähti syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen.