Ashley Benson riisui koekuvauksissa – kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yleensä nuoret tähdenalut suhtautuvat epäilevästi siihen, jos heitä pyydetään riisumaan vaatteensa elokuvien koekuvauksissa. Spring Breakers -elokuvan tähti Ashley Benson ei kuitenkaan ihmetellyt, vaan nykäisi paitansa pois ja paljasti rintaliivinsä tuotantotiimille.

Hän julkaisi nyt kyseisen otoksen Spring Breakers -elokuvan taannoisista koekuvauksista Instagram-blogissaan. Neito esiintyy otoksessa mustissa bikineissä kädet ojossa kuin aseella osoittaen. Kuva tihkuu seksiä, jota oli enemmän kuin tarpeeksi myös Ashleyn roolissa.

24-vuotias Ashley Benson syntyi Kaliforniassa. Hän on näytellyt aiemmin Päivien viemää -saippuasarjassa sekä Eastwick ja Pretty Little Liars -sarjoissa. Neito on hyvää pataa myös Spring Breakers -elokuvan vastanäyttelijänsä James Francon kanssa. Parin välille onkin viritelty romanssia, vaikka he ovat sanoneet olevansa vain ystäviä.