Maxim valitsi Eva Longorian vuoden naiseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu tiimalasivartaloinen taskuraketti Eva Longoria on seurustellut useaan otteeseen itseään nuorempien miesten kanssa. Naisen suhteet eivät ole kestäneet, sillä 39-vuotias nainen erosi viime vuonna toyboystaan Ernesto Arguellosta.

evalongoria09012014

George Clooneynkin kuolaama Eva on nyt valittu Maxim-miestenlehden Vuoden naiseksi. Nelikymppisiään lähestyvä Longoria tihkuu viettelevyyttä kansiotoksessa, eikä todellakaan näytä ikäiseltään. Nainen nähdään kuvassa pelkässä t-paidassa, ja hän vetää paitaa alaspäin kuin intiimialueitaan suojellakseen. Tuloksena on se, että rintavako pääsee esille.

Eva Longoria on ainoa nainen, joka on päässyt Maximin kuumimpien naisten listan kärkeen kahdesti. Hän oli kärkisijoilla vuosina 2005 ja 2006. Hän on myös seksikkyyskisan vanhin voittaja. Longoria on paljastanut haastatteluissaan erään seikan, josta monet yllättyvät naisen tavatessaan. Monikaan ei tiedä, että Longoria on todellisuudessa koti-ihminen, eikä välttämättä viihdy pakkelit kasvoillaan normaalioloissa.