Naisen vartalon erogeenisimmat kohdat listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmisen vartalo on täynnä erogeenisiä alueita, joiden koskettelu antaa seksuaalista mielihyvää. Miesten ja naisten erogeeniset alueet eroavat toisistaan, ja vaikka suurin osa keskittyy hyväilemisessä pelkästään jalkovälin alueelle, kannattaa myös vartalon muita osia hyödyntää henkeäsalpaavan huuman saavuttamisessa.

Femail First listasi kymmenen naisten erogeenisinta aluetta, joita hyväilemällä miehet voivat saada kumppaninsa vaikeroimaan himosta. Ensimmäiseksi listalle nousee tietysti neitokaisten huulet, joiden avulla viestitään ja osoitetaan tunteita. Kaikki alkaa suudelmasta, ja huulia kannattaa hyödyntää monipuolisesti eroottisen kanssakäymisen tiimellyksessä.

Onko kukaan myöskään kuullut naisesta, joka ei rakastaisi sitä tunnetta, kun mies rutistaa häntä yllättäen takaapäin halaukseen ja suutelee samalla naisen kaulaa, niskaa ja korvien taustoja? Kyllä, niin kaulan alue kuin korvatkin ovat erittäin erogeenisiä vartalon alueita, joita voi pusujen lisäksi helliä kielen kärjellä tai sormenpäillä.

Monien yllätykseksi myös ranteissa on alueita, joita hyväilemällä voi tuottaa seksuaalista mielihyvää naaraspuolen edustajille. Ilmiselvää sen sijaan on se, että rinnat ovat varsinainen seksuaalisen huipputunteen keskus. Miesten ei kannata keskittyä ainoastaan nänneihin ja niiden näykkimiseen, vaan myös poven hellä puristeleminen ja suuteleminen saa usein vipinää neitokaisen pöksyihin.

Takapuolen ja lantion alueen koskettelu, hieronta ja silittely tuntuu monesta naisesta yhtä hyvältä kuin jäätelön syöminen kuumana kesäpäivänä. Nautinnon avaimet löytyvät yleensä koskettelemalla, eikä miesten kannata rynnätä käsineen ensimmäisenä pakaroiden väliin. Kiusoittelulla saa usein naiset villimpään tunnelmaan.

Sisäreidet ja polvitaipeet ovat täynnä hermopisteitä, joita ei missään nimessä kannata unohtaa makuuhuoneen puolella. Tässäkin tapauksessa sekä kädet että suu antavat nautinnolle yhteisvoimin käytettynä tajunnanräjäyttävää kyytiä, joka taatusti vie matkustajansa perille saakka.

Erogeenisista alueista erogeenisin on kuitenkin jokaisen naisen kaunein ase, eli rakkauden puutarhaksikin kutsuttu vagina ja sen eri osa-alueet. G-pisteen löytäminen on todellista geokätköilyä, jota voi harrastaa vaikka monta kertaa päivässä. Kaiken kruunaa kuitenkin makuuhuoneen kuningattaren uskollinen adjutantti, eli klitoris. Kun kaikki aiemmin mainitut erogeeniset alueet ovat hallussa, räjähtää se kaikista herkin kohta helposti tähtisumun saattelemaan supernautintoon.