Miehen siemenjohtimet katkaistiin – ällistyttävä yllätys vuosien päästä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Haikara ei välttämättä vieraile kaikkien parien luona. Joskus se taas vierailee hieman liiankin yllättäen. Chad ja Amanda Tossin ei pitänyt saada enää lapsia, mutta nyt he ovat vastasyntyneiden kolmosten onnelliset vanhemmat.

31-vuotias Chad oli tehnyt vasektomian vuosia sitten edellisen liittonsa aikana. Hänelle jäi liitosta 12-vuotias poika ja 9-vuotias tyttö, joten miehellä ei ollut tarvetta uusille lapsille. Sitten hän tapasi eron jälkeen nykyisen vaimonsa 27-vuotiaan Amandan, joka luonnollisestikin rakastaa miehensä jälkikasvua, mutta tahtoi myös omia lapsia, Today-lehti uutisoi.

Valitettavasti vasektomia tarkoittaa yleensä pysyvää sterilointia, ja sen purkamisen onnistumistodennäköisyys on erittäin huono. Vuoden yrittämisen jälkeen Amanda kuitenkin huomasi olevansa raskaana, eikä hänen kohdussaan ollut yhtä tai kahta, vaan kolme lasta. Raskaus onnistui hyvin ja nyt pariskunnalla on 30. joulukuuta 2013 syntyneet identtiset kolmoset. Samankaltaisen sattumankaupan todennäköisyys on yksi miljoonasta.