Taapero innostui jättihitistä – hulvaton esitys auton takapenkillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrusin tuotanto on monen ihmisen mieleen, sen verran menestynyt laulajatar on urallaan. Tuoreen Bangerz-albumin suurin hitti lienee Wrecking Ball -kappale, joka vetoaa niin vaareihin kuin vauvoihin. Nyt verkkovideolle päätyi innokkaan taaperon lauluhetki.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Auton takapenkillä turvavöissä istuva muksu kuuntelee radiosta Wrecking Ball -kappaletta, ja laulaa mukana tunteella. Kertosäkeistön kohdalla hän nostaa nyrkkinsä ilmaan ja antaa palaa täysillä. Kuvaava kuski on tottunut esitykseen, joten lapsi ilostuttanee usein vanhempiaan vastaavalla käytöksellä.

Poptähti Miley Cyrus on joutunut viime aikoina negatiivisen julkisuuden keskiöön muun muassa ronskin esiintymistapansa takia. Hänen esityksiään ei pidetä lapsille sopivana, ja entinen Hannah Montana -tähti on onnistunut karistamaan kiitettävästi kiltin tytön imagonsa. Viimeksi Cyrus tylytti kollegaansa Beyoncea, koska ei pidä tätä ollenkaan varteenotettavana kilpailijana musiikkialalla.