18-vuotiaalla Irelandilla valtava kaula-aukko julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallilupaus Ireland Baldwin on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa, ja hänelle povataankin menestyksekästä uraa muotimaailmassa. Aivan pystymetsästä vaaleaverikköä ei ole viihdemaailmaan revitty, sillä hänen vanhempansa ovat Hollywood-tähdet Alec Baldwin ja Kim Basinger.

Nyt 18-vuotias mallikaunotar on kuvattu Los Angelesissa järjestetyssä Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotistaivalta juhlistavassa tilaisuudessa. Ireland Baldwin saapui tilaisuuteen mustavalkoisessa mekossa, ja piti antoisalla kaula-aukollaan huolen siitä että hänet noteerattiin punaisella matolla.

Ireland Baldwin kuuluu maineikkaaseen näyttelijäsukuun, jolla on perinne viihdemaailmassa. Hänen isänsä Alec Baldwin ja äitinsä Kim Basinger ovat molemmat näyttelijöitä. Niin ikään Alecin veljet Stephen, Daniel ja William Baldwin ovat kaikki Hollywood-näyttelijöitä. Ireland poseerasi taannoin Beach: Modern Luxury Hamptons -lehden kannessa.