Kannattaako ryhmäseksi? Asiantuntija kertoi pelisäännöt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehet ja naiset haaveilevat ajoittain kolmen kimpasta, jossa seksiä harrastetaan avoimesti useimpien ihmisten kesken ja paikkoja säästelemättä. Kolmen kimppaa voi harrastaa siten, että mukana on pariskunta ja vieraileva tähti, tai vaikkapa sinkkuna kahden ventovieraan kanssa.

Kokoonpanon vaihtoehtoja on monia, mutta nyt seksialan asiantuntija Tracey Cox neuvoo, että tärkeintä on sopia yhteisistä pelisäännöistä. Kimppakiva on kutkuttava ajatus ja sitä näkee paljon etenkin aikuisviihde-elokuvissa, mutta asiat eivät ole niin yksioikoisia tosielämässä. Seksissä on usein mukana tunteita, ja tällöin kolmannen pyörän mukanaolo voi aiheuttaa kinkkisiä tilanteita.

– Keskutelkaa aihe läpikotaisin ja tehkää pelisäännöt selväksi, kuka tekee, mitä tekee, kenen kanssa ja missä menevät rajat, Cox vinkkaa Femail Firstille.

Mustasukkaisuus ei kuulu kiimaiseen kanssakäymiseen, joten uudet kokemukset pysyvät nautinnollisina, jos mukana on tunteiden lisäksi myös järkeä. Kolmen kimppaa kannattaa harrastaa ennemmin sellaisten ihmisten kanssa, kenen kanssa ei ole päivittäin tekemisissä. Esimerkiksi hyvä ystävyys saattaa loppua kokeellisen sekstailukerran päätteeksi, jos kaikki osapuolet eivät ole asiassa yhtä avoimia.