Mies vertasi ex-vaimoa pesukoneeseen: ”Vie rahat, eikä anna mitään takaisin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikilla on oma keinonsa kipeästä erosta selviytyäkseen. Osa janoaa kostoa, toiset menevät tarmolla eteenpäin ja jotkut eivät selviä murheesta koskaan. Muistot existä sen sijaan saattavat elää pitkään – etenkin jos kyseessä on ollut harvinaisen rasittava henkilö.

Nyt gizmo_rocker -nimimerkillä Instagramia käyttävä mies on julkaissut kuvapalvelussa oivan otoksen, jossa hän on hieman muokannut pesukoneen kyljessä ollutta ohjelappua. Yhdysvalloissa yleiset pesukoneet maksetaan kolikoilla, joten lapussa varoitetaan, että pesukone ei palauta rahoja.

Lapussa lukee: ”Varoitus! Tämä pesukone ottaa kaikki rahasi, eikä palauta niitä.” Mies on lisännyt alle oman lappunsa, jossa lukee: ”Aivan kuten exäni”. Neronleimaus on naurattanut netinkäyttäjiä, ja moni palaa halusta kuulla koko erotarinan.