Vanessa Hudgens ei kaula-aukkoaan juuri peitellyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens nousi tunnetuksi Disney-elokuvien ja -sarjojen kautta. Hän on kuitenkin Miley Cyrusin ja Selena Gomezin tapaan pyrkinyt sittemmin eroon teinitähden maineestaan. Viimeksi Hudgens nähtiin valkokankaalla Machete Kills -elokuvassa.

Nyt Vanessa Hudgens on näyttäytynyt Los Angelsissa järjestetyssä Gimme Shelter -elokuvan ensi-illassa. 25-vuotias tummaverinen kaunotar asteli punaisella matolla yllään tyylilleen sopiva musta mekko, jonka kaula-aukko oli varsin antoisa.

Vanessa Hudgens on karistanut Disney-tähden puhtoista imagoa esiintymällä muun muassa Spring Breakers -elokuvassa. Siinä näyttelijätär esitti huumeisiin ja seksiin mieltynyttä teiniä. Tulevassa Gimme Shelter -elokuvassa hän näyttelee raskaaksi tulevaa koditonta nuorta naista.