Upea vai karmea keksintö? Sikiöstä saa nyt muovisen kopion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Länsimaissa yhä useammat raskaana olevat naiset käyvät tavallisten ultraäänitutkimusten lisäksi vapaaehtoisesti myös 4D-ultrassa. Ne ovatkin hyödyllisiä, sillä 4D-ultraäänitutkimus paljastaa usein sellaisia ongelmatilanteita ja vaaroja, joita ei tavallisessa ultraäänessä osata nähdä.

YouTube
YouTube

Tällaisten lääketieteellisten syiden lisäksi monet käyvät 4D-ultrassa myös siksi, että se on hyvä tapa nähdä ensimmäistä kertaa tulevan lapsen kasvot ja vartalo sellaisena kuin se todellisuudessa vatsassa on. Usein tarkoituksena on saada tulostettua muistoksi ultraäänellä muodostettu kuva lapsen kasvoista.

Nyt 3D Babies -yritys tarjoaa mielenkiintoista lisäpalvelua 4D-ultraan. Se nimittäin tekee tulosten mukaisesti autenttisen muovisen kopion sikiöstä 600 dollarin hinnalla. Näin vanhemmat voivat pidellä sylissään muovikopiota lapsestaan jo ennen kuin hän syntyy. Uutuustuote jakaa luonnollisesti mielipiteitä, sillä joidenkin mielestä idea muovisesta sikiöstä on kammottava.