Supertähtien tytär meni liian pitkälle? Rohkeita kuvia Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on luonut nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Neitokainen onkin viime aikoina ollut runsaasti esillä mediassa sosiaalisessa mediassa itse jakamiensa kuvien ja uskaliaiden asuvalintojensa vuoksi.

Nyt 18-vuotias mallikaunotar on jälleen aiheuttanut kohua kuviensa vuoksi. Ireland Baldwin jakoi Instagram-tilillään topless-otoksen, jossa intiimialueet eivät tosin näy. Toisessa uudessa otoksessaan hän poseeraa bikineissä rantavedessä.

Ireland Baldwin kuuluu maineikkaaseen näyttelijäsukuun, jolla on perinne viihdemaailmassa. Hänen isänsä Alec Baldwin ja äitinsä Kim Basinger ovat molemmat näyttelijöitä. Niin ikään Alecin veljet Stephen, Daniel ja William Baldwin ovat kaikki Hollywood-näyttelijöitä. Ireland poseerasi taannoin Beach: Modern Luxury Hamptons -lehden kannessa.