Masturbointi kiellettiin suihkussa – opiskelijoiden siemennesteestä ongelmia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lähes jokainen ihminen masturboi. Useimmiten tämä paineiden purku tapahtuu huomaamattomasti, eikä asia leviä sen pidemmälle. Joskus uutisiin kuitenkin päätyy tapauksia, joissa ihmiset ovat innostuneet tyydyttämään itseään julkisilla paikoilla.

Nyt erään Instagram-kuvan perusteella Miamin yliopiston opiskelijoilla on vaikeuksia olla masturboimatta suihkuissa. Otoksessa on kuvattuna ilmoitus, jossa opiskelijoita pyydetään lopettamaan harrastus suihkuissa. Viestissä informoidaan, ettei suihkujen lattiakaivoja ole tarkoitettu sperman huuhtomiseen.

Lemmennesteen puhdistaminen viemäristä tulee myös kalliiksi. Viestin perusteella siemennestettä on ollut suihkutiloissa riittämiin. Lappusella opiskelijoita pyydetään tyydyttämään itseään omassa huoneessaan. Samankaltainen ilmoitus tehtiin takavuosina myös erään suomalaisen kaupungin opiskelija-asuntolassa.