Vanessa Hudgens upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens poseerasi äskettäin Golden Globe -gaalassa punaisella matolla muiden kaunottarien ohella. Neitokainen on hyvämaineinen entinen Disney-tähti, jonka vuoksi hän sopiikin lapsenkasvoineen hyvin nuortenvaatemainoksiin.

Nyt 25-vuotias Vanessa on poseerannut Bongo-vaatemerkin mainoskuvissa. Spring Breakers -elokuvassa näytellyt Hudgens esittelee muotojaan muun muassa leopardikuvioisessa uima-asussa sekä T-paidassa ja farkuissa.

Äskettäin Vanessa Hudgens valitteli haluavansa Los Angelesista Jamaikalle aurinkolomalle, ja julkaisi samalla bikinikuvan todistaakseen asian. Neito tunnetaan siitä, että hän nousi tähdeksi Disney-elokuvien kautta. Hänet on nähty esimerkiksi High School Musical -trilogiassa. Sittemmin kaunotar on siirtynyt vakavasti otettavampiin rooleihin. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Machete Kills ja Gimme Shelter.