Hugh Hefner syttyi todella – haluaa tämän kaunottaren Playboyn kanteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-moguli Hugh Hefnerin kuuluisassa miestenlehdessä ovat poseeranneet kaunottaret eri vuosikymmenillä. Lehti noudattaa edelleen samaa tutuksi tullutta linjaansa – kuviin pääsevät poseeraamaan vain alansa kuumimmat seksipakkaukset. Nyt Hugh on iskenyt silmänsä erääseen neitoon.

87-vuotias mies pitää nimittäin The Wolf of Wall Street -elokuvan tähteä Margot Robbieta täydellisenä ehdokkaana Playboy-lehteen. Hugh Hefner jakoi mielipiteensä Us Weekly -lehden haastattelussa. Konkari suitsutti vaaleahiuksista australialaisnäyttelijätärtä monisanaisesti.

– Haluamme aina viimeisimmän, suosituimman tytön lehteemme. Se muuttuu viikoittain. Se The Wolf of Wall Street -elokuvassa Jordan Belfortin vaimoa näyttelevä nainen on erittäin kaunis. Hänet pitäisi saada Playboy-lehteen. Lähettäkää hänelle viesti! Olemme valmiina häntä varten. Hän olisi upea, kertoi Hugh Hefner.

Gold Coastilta Australiasta kotoisin oleva Margot Elise Robbie nousi kuuluisuuteen saippuasarjasta Neighbours. Neito on sittemmin noussut tähtien A-listalle rooleillaan Oli aikakin ja The Wolf of Wall Street. Kaunottarelle povataan erittäin lupaavaa uraa Hollywoodissa, ja hän kuuluu tämän hetken kuumimpiin julkkisneitoihin. 23-vuotias tähti heilasteli Leonardo DiCaprion kanssa heidän yhteisen elokuvansa kuvauksissa.