Lukiolaisten seksisessio koulubussissa päättyi kivuliaasti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Teini-iässä moni kokeilee ensimmäistä kertaa seksiä. Nyt uutisotsikoihin päätyi amerikkalainen lukiolaistyttö, joka ajautui lemmenleikkien pauloihin koulubussin taka-osassa automatkan aikana. Tilanne sai yllättäviä käänteitä emätinpierun johdosta.

Pennsylvanialainen nuorukainen ei nimittäin osannut olla nauramatta kuulleessaan tytön emättimestä äänekkään pumppausäänen tämän seksiaktin aikana. Lukiolaistyttö suuttui pojan naureskelusta ja iski lopulta koulupoikaa kyynärpäillä kiveksiin saadakseen tämän hiljaiseksi.

Uhri ei kärsinyt vakavista vammoista, mutta teinityttöä syytetään nyt ahdistelusta. The Smoking Gun -sivuston mukaan paikalle kutsuttu poliisi Brad Trooper kuvaili raportissaan erittäin yksityiskohtaisesti, miten syytetty päästi ilmaa vulvastaan yhdynnän aikana. Häntä pyydettiin lopulta poliisiasemalla kirjoittamaan uusi raportti, jossa välikohtauksen syytä selvitettiin vähemmän tarkasti.