Mies, näin muutut luuserista casanovaksi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Naisen hurmaamisessa on kyse oikeaoppisesta lähestymisestä. On osattava olla samanaikaisesti läsnä ja tarpeeksi itsevarma, jotta neitokaisessa herää kiinnostus miehen persoonaa kohtaan. Uuden tutkimuksen mukaan ulkoinen olemus vaikuttaa voimakaasti kiinnostuksen syntymiseen.

Miehen ei välttämättä tarvitse tuntea oloaan itsevarmaksi. Lähtöasetelma on se, että varmuus tulee hyvistä kokemuksista, ja niitä voi luoda lisää antamalla aluksi itsestään itsevarman vaikutelman, Elite Daily kertoo. Parasta tällaisessa tilanteessa on käyttäytyä rennon huolettomasti.

Nainen ei välttämättä syty miehestä, joka vaikuttaa liian hermostuneelta ensitapaamisella. Jos miehen on vaikea nähdä itseään positiivisesti, hän voi käyttää mielikuvaleikkiä apuna. Omasta persoonasta voi etsiä yhtäläisyyksiä ihailemansa roolihahmon kanssa. Itsensä voi kuvitella Supermieheksi tai James Bondiksi – ja johan juttu alkaa luistamaan vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Harva ymmärtää kuinka tärkeä asia ryhti on ensivaikutelman synnyssä. Kehon asennot kertovat naaraalle enemmän kuin pelkät sanat voivat paljastaa. Uroksen onkin parempi pitää selkä suorassa neitokaisen lähettyvillä – nainen hurmataan asenteella.

Katsomalla neitoa tiukasti silmiin mies pystyy viestittämään hänelle läsnäolosta ja itsevarmuudestaan. Vaikka ujous iskisi, on parempi tuijottaa tiukasti silmiin kuin antaa katseen viistää lattianrajaa. Ihailija pystyy myös vaikuttamaan naisen mielenkiintoon hallitsemalla keskustelua ja reagoimalla tämän sanomisiin kiinnostuneesti.