Isac Elliot lähtee areenakeikoille Ruotsiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu suomalainen popartisti Isac Elliot jatkaa maailmanvalloitustaan. Huhtikuussa Isac esiintyy Ruotsissa kolmella areenakeikalla. Hän nousee lavalle ruotsalaisyhtye The Fooon kanssa Tukholmassa, Örebrossa ja Göteborgissa. Tukholman keikka on jo loppuunmyyty.

Isacin suosio ei rajoitu vain Pohjoismaihin, sillä tällä hetkellä hän on Iso-Britanniassa kahden viikon ajan Sony Music UK:n kutsumana. Seuraavan kerran Isac esiintyy Suomessa Emma Gaalassa 7. maaliskuuta. Artisti on ehdolla viidessä Emma-kategoriassa: Vuoden popalbumi, Vuoden tulokas, Vuoden biisi, Vuoden musiikkivideo sekä Vuoden kotimainen yhtye/artisti.

Ennen Emma Gaalaa elokuvateattereissa kautta maan saa ensi-iltansa dokumentti ja musiikkielokuva Dream Big – The Movie, joka kertoo Isac Elliotin tarinan ensi metreistä tähän päivään hänen itsensä ja läheistensä kertomana. Reilu vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Elokuvassa on mukana myös huikea taltiointi Espoon Barona Areenalla 20. joulukuuta järjestetystä konsertista.