3 000 kanaa vapaaksi moottoritiellä – tällainen kaaos syntyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Onnettomuuksissa tärkeintä on yleensä vahinkojen minimointi. Tosielämän tapaukset näyttävät toteen, että nopealla toiminnalla voidaan pelastaa henkiä. Nyt Kiinassa massiivista eläinlastia kuljettanut rekka on kaatunut keskelle moottoritietä.

YouTube
YouTube

Guizhoun provinssissa ajanut rekka kääntyi ympäri kuljettajan nopean jarrutuksen seurauksena. Kaatumisen seurauksena lasti levisi pitkin tietä ja arviolta 900 kanaa pääsi karkuun. CCTV-kanavan kuvaamalla videomateriaalilla nähdään poliiseja jahtaamassa teiden varsilla juoksentelevia lintuja.

Kuljettajalla kävi kuitenkin onni onnettomuudessa, sillä kanoja oli rekan kyydissä yhteensä 3.000 kappaletta, ja vain noin kolmasosa niistä lähti karkuteille. Onnettomuuden sattuessa ajamisnäkyvyyttä haittasi rekkakuskin mukaan sankka sumu.