5 asiaa paljastavat unelmien tyttöystävän – tuntuvatko tutulta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mies, oletko päässyt elämässäsi siihen tärkeään vaiheeseen, että arjen jakaa kanssasi unelmiesi kaunotar? Nainen voi vaikuttaa olevan kaikkea sitä, mitä olet ikinä toivonut seurustelukumppanilta. On olemassa kuitenkin viisi erityistä vihjettä sille, että hän on todella kaiken ihailun arvoinen.

Modern Man -sivuston mukaan miehen ei ole välttämättä helppo tukeutua kehenkään. Jos hän todella pystyy purkamaan mieltään sydämensä valitulle, suhde on jo vahvoissa kantimissa. Naiselta saatu lämpö voi lievittää pomon kettuilua töissä ja epäonnistuneen bisnestapaamisen jälkimaininkeja. Pystytkö nojaamaan rakkaasi olkapäähän, kun elämä potkii päähän?

Joillakin miehillä on oma naistyyppinsä – toiset viehättyvät sarkastisista bruneteista, jotkut taas hauskoista blondeista. Muistuttavatko deittisi toisiaan? On parempi, jos seurustelukumppanisi ei ole perinteistä tyyppiäsi – tuolloin rakastumiseen ovat vaikuttaneet muut kuin ulkonäköön liittyvät asiat. Kun et mieti pinnallisia asioita, silloin todella nautit hänen seurastaan.

Jotkut pitävät parisuhteen sisäisiä väittelyitä huonona asiana. On kuitenkin myös hyvä asia, jos suhteessa hieman keskustellaan ja kumppanit haastavat toisiaan. Riitelemisen oppiminen on tärkeä asia, sillä jokaisen riidan jälkeen luottamus kasvaa, kun toinen edelleen pysyy vierellä.

Välillä miehistä puhutaan huolettomina hulivileinä, mutta rakastuneen miehen päässä kyllä piisaa suunnitelmia. Hän pohtii, miten oma rakas voisi käytännössä olla osa hänen elämäänsä. Kun lomamatkat, päivälliset ja perhevierailut sujuvat ongelmitta, kyseessä voi olla nainen, josta kannattaa pitää kiinni.

Eräs merkki luottamuksesta omaan tyttöystävään on myös se, että hänen antaa käyttää tietokonettaan. Jos pystyt lainaamaan kaunottarelle konettasi, luottamuksesi on suuri. Älä unohda, että neito pystyy sen avulla saamaan halutessaan selville esimerkiksi tietoja selaushistoriastasi. Kun et halua salaisuuksia väliinne, todella rakastat kyseistä naista.