Tämän julkkiksen kanssa miehet haluaisivat pettää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunnat leikittelevät joskus ajatuksella, että jos toiselle osapuolelle annettaisiin lupa, niin kenen julkisuuden henkilön kanssa he yönsä viettäisivät. Osa naisista on sanonut, että jos heidän miehelleen avautuisi mahdollisuus harrastaa seksiä superkuuluisan kanssa, he eivät tulisi asiasta mustasukkaiseksi.

Femail Firstin mukaan 52 prosenttia naisista antaisi miehelleen mahdollisuuden yhden yön juttuun kuuluisan naisen kanssa. Alennuskuponkiyritys Voucher Codes Pro kysyi miehiltä, että kuka sitten olisi se kokeilemisen arvoinen julkisuuden henkilö. Voittajaksi selviytyi kurveistaan tunnettu Kim Kardashian. Toiseksi tuli niin ikään isolla povella varustettu laulaja Katy Perry.

Kolmantena komeilee useissa äänestyksissä kauneimman naisen tittelin voittanut näyttelijä Mila kunis. Neljäntenä on kiehtova Rihanna ja viidentenä Jennifer Lopez. Unelmien julkkisnaisten listalle pääsevät myös Kelly Brook, Scarlett Johansson, Michelle Keegan, Holly Willoughby ja Helen Flanagan.