Mark Zuckerberg tienannut tänä vuonna jo 3,4 miljardia dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookin tulevaisuudesta on kantautunut viime aikoina synkkiä uutisia, kun palvelun suosion otaksutaan romahtavan seuraavien vuosien aikana. Silti yhteisöpalvelun perustajan Mark Zuckerbergin tilille on kilahtanut tämän vuoden aikana jo järisyttävä summa rahaa.

Bloomberg on nyt julkaissut tiedon, jonka mukaan Mark Zuckerberg on tienannut pelkästään tämän vuoden aikana 3,4 miljardia dollaria, eli 2,52 miljardia euroa yhdessä kuukaudessa. Puolet näistä tuloista syntyivät mobiililaitteiden avulla. Tulos löi kaikki aiemmat ennätykset bisnesmaailmassa.

Mark Zuckerbergin ja hänen vaimonsa Priscilla Chan ovat olleet varsin avokätisiä hyväntekeväisyysjärjestöjä kohtaan ja he ovat lahjoittaneet käsittämättömiä summia vuosien saatossa. Maailman suurin ja suosituin yhteisömedia Facebook ylitti ensimmäisen kerran miljardin kuukausittaisen käyttäjän rajan syksyllä 2012. Mark Zuckerbergin kehittämä palvelu julkaistiin Yhdysvalloissa vuoden 2004 alussa.