Hupsista, Mileyn nänni paljastui estottomassa poseerauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Miley Cyrus erottuu valtavirrasta, sillä kohujulkkiksen käyttämät keinot eivät ole useimmiten hyvällä maulla toteutettuja. Paljastavilla kuvillaan viime aikoina useita kertoja kohahduttanut neitokainen on nyt julkaissut verkossa estottoman poseerauskuvan.

21-vuotias Miley nähdään Instagram-kuvassaan poseeraamassa pelkkä takki yllään, eli ilman paitaa ja rintaliivejä. Heti tuoreeltaan kohua aiheuttaneessa kuvassa popparin toinen nänni paistaa takin alta.

Miley Cyrus valmistautuu parhaillaan tulevalle Bangerz-maailmankiertueelle. Tähti oli aiemmin kihloissa Hollywood-tähti Liam Hemsworthin kanssa. Pari kihlautui toukokuussa 2012 ja erosi viime vuoden syyskuussa. Tulehtuneeseen tilanteeseen vaikutti omalta osaltaan Mileyn surullisen kuuluisa VMA-gaala esitys, jossa hän twerkkasi kääpiöiden kanssa ja kiehnäsi r&b-tähti Robin Thickeä vasten.