Miley Cyrus yritti kaikkensa – peppukuva ja anime-selfie nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus tietää keinot, jolla artisti erottuu valtavirrasta. Neitokaisen käyttämät keinot eivät kylläkään ole useimmiten hyvällä maulla toteutetut. Nyt poppari on julkaissut Instagram-otoksia, joissa ei näytä olevan päätä eikä häntää – vaikka tähden peppu päätyikin kuvaan.

21-vuotias Miley julkaisi ensin ihailijoidensa silmäniloksi otoksen alushousujen peittämästä takapuolesta, jonka jälkeen hän räväytti fanien huulen pyöreäksi muokatulla kuvallaan. Otoksessa julkkiskaunotar muistuttaa enemmän alienia kuin ihmistä, ja hänen jättikokoiset silmänsä tuovat mieleen esimerkiksi Bratz-nuken.

Miley Cyrus valmistautuu parhaillaan tulevalle Bangerz-maailmankiertueelle. Tähti oli aiemmin kihloissa Hollywood-tähti Liam Hemsworthin kanssa. Pari kihlautui toukokuussa 2012 ja erosi viime vuoden syyskuussa. Tulehtuneeseen tilanteeseen vaikutti omalta osaltaan Mileyn surullisen kuuluisa VMA-gaala esitys, jossa hän twerkkasi kääpiöiden kanssa ja kiehnäsi r&b-tähti Robin Thickeä vasten.