Miley Cyrus lopetti tupakoinnin – ei kannabista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrus on aiemmin noussut vähäpukeisena poseeraamisen lisäksi otsikoihin huumeidenkäyttöä puolustelevien kommenttiensa myötä. Nyt hänen kannabikselle omistettu oodi saa jatkoa, kun neitokainen on kertonut läheisestä suhteestaan pilveen W-lehden haastattelussa.

Miley on kuitenkin onnistunut lopettamaan yhden huonon tapansa, sillä neitokainen on ollut nyt kaksi kuukautta polttamatta tupakkaa. Hän aloitti lakkonsa joulukuussa ja twiittasi nyt, että hän on ylpeä itsestään. 21-vuotias tähti on kuitenkin myöntänyt polttavansa edelleen kannabista.

– Rakastan polttaa ruohoa ja sitä tunnetta kun on pilvessä. Tahtoisin tosin, että kannabista olisi saatavilla samanlaisena kuin ennen, orgaanisessa ja hyvässä muodossa, Miley Cyrus jutteli Ronan Farrown haastattelussa.

Lehtiartikkeli julkaistaan maaliskuussa ja se on jo etukäteen aiheuttanut vahvoja reaktioita ihmisissä. Esimerkiksi Miley Cyrusin hyvä ystävä Demi Lovato on moittinut kanssatoveriaan siitä, että hän glamorisoi huumeita. Demi Lovaton mukaan huumeet ovat silti vaarallisia ja saattavat aiheutta joillekin erittäin suuria ongelmia.