Parimetrinen krokotiili bongattiin kaupungilla: ”Emme löydä sitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmikkien omistajat saavat hikoilla, jos heidän eläimensä päättävät joskus karata omille teilleen kotipihan suojista. Tilanne on huomattavasti huolestuttavampi, jos kaupunkilaiset törmäävät kävelylenkillään lähes parimetriseen krokotiiliin.

Bristolin kaupungin poliiseilla on riittänyt työtä, kun paikallinen bussikuski raportoi asemalle nähneensä krokotiilin piileskelevän sillan alla. Otuksesta tuli toinenkin ilmoitus virkavallan edustajille. Avonin ja Somersetin poliisipäällikkö Nick Gargan kertoi asiasta Twitterissä.

– Bussikuski kertoi eräälle poliiseistamme nähneensä krokotiilin Coronation-sillan alla. Emme löydä sitä, tunnusti mies.

Bristolin eläintarhan väen mukaan kukaan sen eläimistä ei ole karkuteillä, joten krokotiilin omistajaa arvuutellaan paraikaa. Huolimatta muutamista havainnoista poliisi ei ole vielä onnistunut jäljittämään petoeläintä, uutisoi Female First -sivusto.