Nainen, näin paljon miehet haluavat nähdä rintavakoa treffeillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisen salainen ase treffeillä on oman rintavarustuksen esille tuominen. Olivat muodot pienet, keskikokoiset tai isot, ”kaksosia” ei kannata haudata paidan uumeniin piiloon. Push up -rintaliivit luovat nostetta poveen, jolloin miehet kiinnittävät enemmän huomiota daaminsa naiselliseen vetovoimaan.

Uuden tutkimuksen mukaan 41 prosenttia miehistä haluaisi nähdä mahdollisimman paljon rintavakoa ensimmäisillä treffeillä naisen kanssa. Neljästä rintaliivityypistä urokset suosivat paljastavinta. Kuitenkin 73 prosenttia naisista ei valikoisi vastaavaa paljastavaa asua ja voimakkaasti rintoja esille työntäviä push up -liivejä tapaamiseen.

Kolmasosa Passionata-alusvaatebrändin tutkimukseen osallistuneista naisista valikoisi neljästä rintaliivityypistä sen, joka tuo povea vähiten esille. Tähän epäillään syyksi sitä, etteivät neitokaiset halua esitellä liikaa avujaan, koska he pelkäävät vaikuttavansa liian epätoivoisilta. Daily Mail -sivuston mukaan kaunottaret saattavat pohtia myös sitä, viekö rintavako huomiota pois deittikeskustelusta.