Mies, älä tee näitä virheitä pokatessasi naisia: ”Kädet pois taskuista!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Clifters lauloi aikoinaan Beatles-coverissaan, että jo Elviksen lanteet ties sen kuinka elekieli toimii. Elekieli on sitä, että lihaksissa on runoutta ja ilmeet kertovat tarinaa. Miesten elekielellä on suurta merkitystä sille, kuinka naiset heihin suhtautuvat. Kädet pois taskusta ja drinkki syrjään, nyt isketään naisia koko vartalon viestien avulla.

Men’s Fitness -julkaisu muistuttaa, että 93 prosenttia kommunikoinnista on sanatonta. Sillä on 14 kertaa enemmän merkitystä, kuinka asiansa ilmaisee kuin sillä, mitä loppupeleissä edes sanoo. Deittivalmentaja Nick Savoy vinkkaa nyt seitsemän helppoa tapaa saada naiset kiinnostumaan miehistä kehon kielen avulla.

Yökerhossa on helppo lähestyä naisia, kun yhdessä paikassa on kerrallaan paljon ihmisiä rentoutuneessa ilmapiirissä. Miehen kannattaa kävellä hitaasti naisten luokse, sillä harkittu eteneminen kielii itsevarmuudesta ja siitä, että hän on tilanteessa läsnä. Varmasti kulkien ei myöskään menetä tilaisuuksia ohi suun.

Suora katsekontakti kertoo aidosta asenteesta ja luottamuksesta. Mies johtaa tilannetta helposti pelkästään silmiin katsomalla ja saavuttaa samalla naisen täyden huomion. Jutellessa tulisi katsoa silmiin 90 prosenttia ajasta. Vinkkinä mainittakoon, että silmät sijaitsevat naisilla leuan yläpuolella, vaikka rintavako olisi hyvinkin kiinnostava.

Miellyttävän mehen kosketuksella on sama vaikutus kun tuhat rakettia räjähtäisi päässä aiheuttaen lämpimän tunnevirtauksen. Urosten ei kannata lääppiä naisia, vaan kevyt ja kohtelias koskettaminen on kuin sanatonta keskustelua. Mikäli nainen vastaa takaisin kosketuksella, on tilanne menossa oikeaan suuntaan.

Avoimuus on kaiken a ja o myös elekielessä. Miesten ei kannata pitää drinkkejä rinnan edessä sen enempää kuin käsiäkään. Avoin syli kielii lähestyttävyydestä. Käsiä ei myöskään kannata pitää taskuissa naisten kanssa keskustellessa – ja vielä vähemmän puhelimessa. Tärkeintä kuitenkin on aito hymy, jonka avulla voi aloittaa keskustelun rennosti ja hyväntuulisesti.

Miehen ei myöskään sovi kumarrella naisen edessä kuullakseen neitokaisen jutusteluja. Herrasmies voi käyttää tilaisuuden hyödyksi ja pyytää naista hiljaisempaan paikkaan paremman keskustelun saavuttamiseksi. Iloinen ja nauravainen nainen osoittaa usein olemuksellaan olevansa kiinnostunut miehestä, joten urosten ryhti kuntoon ja elekieltä harjoittelemaan.