Näinkin lenkkeily voi mennä pieleen – video kokosi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monella ihmisellä voi olla unelmissa aloittaa juoksuharrastus. Jostain syystä hölkkälenkkejä kuitenkin lykätään aina seuraavalle viikolle huonon sään, väsymyksen tai jonkun muun tekosyyn varjolla. Se on ymmärrettävää, sillä juoksu ei ole kaikkien laji.

YouTube
YouTube

Siinä on myös varjopuolensa, jotka voivat tehdä peruslaiskan sohvaperunan hulluksi. Buzzfeedin videon perusteella monella voi esimerkiksi alkaa lämmittelyvaiheessa kutisemaan raajoista, ja sitten on pakko raapia samalla, kun yrittää askeltaa eteenpäin.

Kuinka yleistä onkaan, että juostessa iPodin johto putoaa maahan, tai pahimmassa tapauksessa koko laite? Tien ylittäminen on kiireiselle juoksijalle tuskaa, koska hän joutuu odottamaan, että autot menevät ohi ennen kuin pääsee jatkamaan matkaansa. Niin ikään myös krampit ovat tuttuja jokaiselle, joka on tätä harrastusta ikinä aloittanut.