Nuori mies leuhkii seksillä – vierestä paljastui karu yllätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puumat saalistavat itselleen yökerhoista vähintään kymmenen vuotta nuorempaa seuraa, jonka kanssa päädytään usein sänkypuuhiin illan päätteeksi. Toisinaan suhde saattaa jatkua myös yhden illan jälkeen. Puuman pennut sen sijaan ovat nuoria miehiä, jotka metsästävät vanhempia naisia.

Nyt verkossa leviää video, jolla nähdään käytettyä kondomia leuhkana esittelevä nuori mies. Seksiseikkailullaan ylpeilevä herra on kaatanut sänkyynsä hieman iäkkäämmän seuralaisen ja mies katsoo parhaakseen esitellä myös hänet maailmalle. Vieressä kuorsaava iäkkäämmän puoleinen rouva herää videokameran valoon ja ihmettelee rakastajansa touhuja.

Kerroimme äsken 54-vuotiaasta brittinaisesta, joka on naimisissa 24-vuotiaan miehen kanssa. Vaikka pariskunta on saanut kritiikkiä 30 vuoden ikäerostaan, ovat he onnensa kukkuloilla suhteessaan. Ikä on vain numeroita niin kauan, kun pysytään laillisissa teoissa. Yleensä nuoret miehet pitävät vanhempia naisia kokeneempina ja varmempina.