David Hasselhoffin 21-vuotias tytär plusmallien muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rantojen pelastava kuningas ja kaikkien oma Ritariässä David Hasselhoff kävi alkoholimyrkytyksen takia lähellä kuolemaa vuonna 2009, mutta onneksi hänen Hayley-tyttärensä löysi elottoman tähden. Tällöin 16-vuotias neitokainen pelasti isänsä hengen.

Julkaisu käyttäjältä David Hasselhoff.

Nyt, viisi vuotta myöhemmin, David Hasselhoff ylistää Lontoossa järjestetyn muotinäytöksen catwalkilla kävellyttä tytärtään. 21-vuotias Hayley edustaa plus-koon malleja ja hän teki mallidebyyttinsä viime perjantaina Lontoon Plus Size Fashion Weekend -tapahtumassa. Hasselhoff-isä ylisti tytärtään Facebookissa ja sanoi, että Hayley toimii kaikkien naisten inspiraationa, että jokainen voi näyttää upealta.

– Plus-kokoiseksi kutsuminen ei tee oikeutta naisille, sillä lähes jokaisella on kurveja ja meitä monenlaista kokoa ja näköä. Toivon, että jonakin päivänä he kaikki saisivat myös arvoisensa kunnioituksen, Hayley jutteli Associated Pressille.