Tyttöystävä jäi ilman seksiä – tuhosi raivopuuskassa kodin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On harhaluulo, että vain naiset pihtaisivat parisuhteessa. Myös miehet saattavat pidättäytyä seksistä esimerkiksi päänsärkyyn tai väsymykseen vedoten. Yleensä kuitenkin syynä lienee se, että nainen ei yksinkertaisesti juuri sillä hetkellä kiihota miestä. Näin kävi arizonalaiselle naiselle.

Neljäkuukautisen vauvan äiti oli juonut itsensä vahvaan humalaan, ja hänen poikaystävänsä oli saapunut kotiin. 24-vuotias nainen oli tahtonut harrastaa poikaystävänsä kanssa seksiä samalla istumalla ja oli riisunut itsensä alastomaksi.

Mies ei kuitenkaan kiihottunut juopuneesta naisesta ja nainen raivostui, The Smoking Gun uutisoi. Alaston nainen juoksi ja riehui pitkin asuntoa hakaten kodin irtaimistoa, seiniä ja ovia nyrkeillä.

Hän sai verta vuotavia haavoja käsiinsä taulujen laseja rikkoessaan ja verta roiskui pitkin lattioita. Alaston ja verta vuotanut Ashley yritti juosta karkuun autotallin kautta poliisien saavuttua paikalle. Nainen pidätettiin ja hän tulee saamaan syytteitä myös lapsiin kohdistuneesta väkivallasta, sillä pienokainen oli osan raivokohtauksesta hänen sylissään.