Vanessa Hudgens häikäisevän kauniina merenneitona

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens poseerasi äskettäin Golden Globe -gaalassa punaisella matolla muiden kaunottarien ohella. Neitokainen on hyvämaineinen entinen Disney-tähti, jonka vuoksi hän sopiikin hyvin erilaisiin nuorisotuotteiden mainoksiin.

Splash
Splash

Tällä kertaa 25-vuotias kaunotar on kuvattu merenneitona Project Mermaid -kampanjan kuvaan. Kampanjan tarkoitus on kiinnittää ihmisten huomio merien elinvoimaisuuden turvaamiseen. Kuvat ovat Angelina Venturellan ja Chiara Salomonin käsialaa. Kuvassa näkyvä merenneidon pyrstö ei ole photoshopattu, vaan se on tehty silikonista ja painaa kahdeksan kiloa.

Taannoin Vanessa Hudgens valitteli haluavansa Los Angelesista Jamaikalle aurinkolomalle, ja julkaisi samalla bikinikuvan todistaakseen asian. Neito tunnetaan siitä, että hän nousi tähdeksi Disney-elokuvien kautta. Hänet on nähty esimerkiksi High School Musical -trilogiassa. Sittemmin kaunotar on siirtynyt vakavasti otettavampiin rooleihin. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa Machete Kills ja Gimme Shelter.