Yök! Miley Cyrus maistoi faninsa stringejä esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Miley Cyrus aloitti taannoin Bangerz-kiertueensa. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, että ystävänpäivänä aloitetun kiertueen aikana Miley on ehtinyt herättää jo jos jonkinlaista kohua. Tähti muun muassa simuloi suuseksiä Bill Clinton -naamariin pukeutuneen tanssijan kanssa.

Nyt 21-vuotias laulajatar on puolestaan maistellut keikallaan faninsa alusvaatteita. 16. helmikuuta järjestetyn keikan aikana joku yleisöstä heitti esiintymislavalle stringit. Jostain syystä Miley Cyrus päätti laittaa alushousut suuhunsa, ja tilanne päätyi Twitterissä levinneeseen kuvaan. Jäämme odottamaan jännityksellä, mitä Miley vielä tulee keksimään käynnissä olevan kiertueensa aikana.

Marilyn Monroen ja Madonnan ikonisia tyylejä jäljittelevää Miley Cyrusia nimitettiin äskettäin W-lehdessä vaaleaksi enkeliksi. Monien mielestä hän on kuitenkin kaukana sellaisesta, sillä äskettäin laulaja poseerasi uransa ensimmäisissä valokuvissa, joissa hänen rintansa paljastuivat kokonaan.