Naisella järjettömät 32JJ-koon rinnat – haaveilee tyhjäpäisen seksinuken elämästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauneusihanteita on moneen junaan. Nyt se on todistettu, että niitäkin ihmisiä löytyy, jotka haluavat näyttää muoviselta seksinukelta. Lausahdus on suoraan kalifornialaisen 38-vuotiaan Blondie Bennettin suusta.

Muodokas nainen on käyttänyt 32.000 euroa rintaimplantteihin ja povensa suurentamiseen. Hän haluaa niin kovasti muistuttaa seksikästä Barbieta, että käy hypnoterapiassa, jotta muuttuisi aivottomammaksi. Bennettin mukaan sessioiden tuloksena hän on tyhjäpäisempi ja hämmentyy helpommin.

– Olen ollut 20 tunnilla ja tunnen jo oloni sekavaksi ja hämmentyneeksi koko ajan. Eksyin matkalla äidin taloon ja ajelin kolme tuntia ympäriinsä. Kasvoin siinä talossa, kertoi Blondie Bennett Daily Mail -sivustolle.

Entinen malli muutti nimensä Blondieksi puolitoista vuotta sitten. Hän on käynyt vuosien mittaan läpi viisi rintojen suurennusleikkausta, ja naisen kuppikoko on nyt 32JJ. Tuhtipovinen vaaleaverikkö ei käy tällä hetkellä töissä – sen sijaan Bennett ottaa rahaa vastaan internetin sugar daddyilta, jotka katselevat hänen kuviaan.

Blondie pitää yllä keinotekoisen näköistä ulkomuotoaan muun muassa suihkurusketuksella ja botox-pistoksilla. Hänen mukaansa Barbie-pakkomielle sai alkunsa jo lapsena nukella leikkiessä. Bennettin Twitter-sivuilla olevista otoksista saa kuvaa siitä, mitä hänen seksinukketyylinsä tarkoittaa käytännössä.