Mies kosiskeli naista – lähetti peniskuvansa ja joutui heti ongelmiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Alastonkuvat tuntuvat olevan arkipäivää ainakin julkkisten maailmassa. Onhan toki eri asia, kun tavis lähettelee toiselle tavikselle ronskeja kuvia vaikkapa kännykän välityksellä. Joskus kyse voi olla jopa häirinnästä.

Amerikkalaisella Charles Lee Warrenilla oli pervoilut mielessään, kun hän lähetti georgialaiselle perheenäidille kuvan tatuoidusta peniksestään vuonna 2012. Nainen kauhistui tekstiviestistä ja valitti asiasta poliisille. Tapaus vietiin oikeuteen, koska Georgian osavaltion vuoden 1970 laki sanoo, että on laitonta lähettää alastonkuvia postissa ilman, että asiasta varoittaa kirjekuoressa.

Laki ei kuitenkaan kata kännykkäviestejä, joten Warrenia ei tuomittu rikoksesta, kertoo Daily Mirror. Miehen tuhmassa penis-tatuoinnissa lukee koominen teksti – ”Tarpeeksi vahva miehelle, mutta tehty naiselle”. Ei ihme, ettei perheenäiti syttynyt iskuyrityksestä.