Nainen poltti päreensä – käytti dildoa aseenaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Väkivaltatapaukset herättävät lähes poikkeuksetta uutisten lukijassa huonoa fiilistä. Joskus tilanteissa voi kuitenkin olla komiikkaa mukana. Onhan sekin esimerkiksi jonkin verran ihmeellistä, että erään naisen kerrotaan nyt hakanneen äitinsä vibraattorilla.

Yhdysvaltojen New Mexicossa asuva Cara Claffy sai aikaan riidan 60-vuotiaan Sheryl-äitinsä kanssa. 35-vuotias nainen hermostui niin paljon sanaharkasta, että päätyi pahoinpitelemään äitiä vibraattorilla. Kun äiti yritti paeta heidän yhteisestä Albuquerquen kodista, iski tytär häntä seksilelulla päähän.

Poliisit löysivät paikan päältä verta vuotavan Sherylin. Vibraattori oli lähelle parkkeeratun auton istuimella. Cara pidätettiin kotiväkivallasta ja pahoinpitelystä epäiltynä. Claffy joutui putkaan, ja The Smoking Gun -sivuston mukaan hän pääsee vapaaksi 3.500 dollarin takuita vastaan. Nainen on joutunut aiemmin tekemisiin poliisin kanssa kotiväkivallan ja huumerikosten takia.