Poliisi haluaa julkaista Bieberin virtsaamisvideon – penis estää blurrauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen poppari Justin Bieber vaihtoi äskettäin nimensä hetkeksi Bizzleksi ja suunnittelee ehkä uraa hiphop-maailmassa. Hän muutti sittemmin Atlantaan luomaan uraan, mutta se ei ole uutisten mukaan vähentänyt esimerkiksi miehen kannabiksen käyttöä.

YouTube
YouTube

Moni muistaa nuorukaisen taannoisen rattijuopumuspidätyksen Miamissa. Äskettäin paikallinen poliisi julkaisi tähdestä videon, jossa hänet nähtiin putkassa. Nyt Miamin poliisilaitos haluaisi julkaista verkkosivuillaan myös videon, jossa Justin Bieber käy virtsalla ennen kuin hänet vapautetaan vankilasta.

Ongelma on kuitenkin Bieberin liikkuvassa peniksessä, joka estää vehkeen täydellisen blurrauksen videokuvassa. Tuomari antoi nimittäin jo luvan videon julkaisemiseen, mutta ehtona oli, että popparin sukukalleuksien tulee olla täydellisen peitettyinä, uutisoi TMZ.

Justin Bieber on 20-vuotias kanadalainen komistus, joka on viime aikoina kieriskellyt päihdeongelmien syövereissä. Aiemmin hän oli kuitenkin puhtoinen teini-idoli ja nuorten tyttöjen sydäntensärkijä. Hän on julkaissut urallaan kolme albumia, joista viimeisin on vuonna 2012 päivänvalon nähnyt Believe. Poppari on julkaissut jo sinkkuja uudelta tulevalta albumiltaan, joka on Journals-niminen kokoelmalevy. Viime vuoden lopussa tähti kertoi vetäytyvänsä eläkkeelle