Kimin ja Kanyen avioehto paljastui – korvaus miljoona dollaria vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West ovat kuuma puheenaihe, sillä kuninkaallistyylinen julkkispari aikoo astella vihille vielä tämän vuoden aikana. Hiljattain kummasteltiin Kim Kardashianin puheita siitä, että hän tahtoisi intiimit ja pienet häät, kun taas Kanye on tahollaan suunnitellut kolmessa kaupungissa järjestettävää superjuhlaa.

Viime kesänä esikoisensa North Westin saanut pariskunta on nyt solminut avioehdon tulevaa avioliittoa silmällä pitäen. Sopimuksessa lukee, että Kim Kardashian tulee samaan miljoona dollaria jokaiselta avioliittovuodelta, summan ollessa korkeintaan kuitenkin kymmenen miljoonaa. RadarOnline.comin mukaan sopimus syntyi yhteisymmärryksessä ilman draamaa ja on vain yksi lisäosa heidän rakkautensa sinetöimiseksi.

Kanye olisi ollut valmis astelemaan alttarille myös ilman sopimusta, mutta avioehto solmittiin muodollisuuden vuoksi. Mikäli pari eroaa, Kim saa pitää kaikki Kanyelta vastaanottamansa lahjat sekä heidän Bel Airin kartanonsa. Kim saa mahdollisen eron tullen myös puolet Kanyen 20 miljoonan dollarin arvoisesta henkivakuutuksesta. Sopimuksen mukaan Kanye Westillä on omaisuutta sadan miljoonan arvosta, kun Kimin nykyinen omaisuus liikkuu 40 miljoonassa dollarissa.