Miley Cyrus teki kantriversion rap-hitistä – onnistui yli odotusten?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaislaulajatar Miley Cyrusin Bangerz-maailmankiertue on ollut monelle ihmettelyn aihe jo jonkin aikaa. Äskettäin show’sta levisi kuvia viihdelehtiin, ja sen törkeydet voittavat kaikki popparin aikaisemmat tempaukset. Tähti muun muassa simuloi suuseksiä Bill Clington -naamariin pukeutuneen tanssijan kanssa.

YouTube
YouTube

Kiertueella on nähty kuitenkin myös koskettavia esityksiä. Miley Cyrus teki oman versionsa Outkast-yhtyeen Hey Ya -kappaleesta. Rapin sijaan lavalla kuultiin kuitenkin kantria, eikä esitys ole pahimmasta päästä. Popparin voisi sanoa jopa onnistuvan tulkinnassaan. Housuja tähdellä ei kuitenkaan ole lavalla yllään.

Cyrusin Bangerz-kiertueella on myyty fanituotteina savukepapereita, jotka on valmistettu hampusta. Niiden epäillään olevan huumesätkien käärimistä varten. Tähti hämmensi äskettäin keikallaan tunkemalla fanin lavalle heittämät alushousut suuhunsa. Otos tilanteesta päätyi Twitteriin miljoonien ihmisten ihmeteltäväksi.