Miley Cyrus jakoi tyttörakkautta – kesken konserttinsa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miley Cyrus pitää näemmä tyttösuudelmista. Hän laittoi huulensa äskettäin poppari Katy Perryn huulille kesken keikkansa. Nyt Cyrusin nuoltavaksi on päätynyt lasvegasilainen fanityttö. YouTube-videolla nähdään, miten tähti kohtaa yleisössä olevan fanin ja antaa tälle pitkän suudelman.

YouTube
YouTube

Tämä lienee tehnyt neitokaisen illasta ikimuistoisen. Cyrus ei näemmä ole turhan tarkka siitä, kenelle jakaa intiimejä pusujaan. Miley Cyrus osaa edellämainittujen avujen lisäksi myös tehdä musiikkia.

Neitokainen kiertää parhaillaan uusimman Bangerz-albuminsa tiimoilta samannimisellä maailmankiertueella, joka rantautuu kesällä myös Suomeen. Virkistääkö pirteä skandinaavinen kesäkuun ilma Mileyn jälleen imuttelemaan fania kesken esityksensä – se jää nähtäväksi.