Esileikki muistetaan seksissä, mutta jotain tärkeää usein unohtuu

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Usein seksineuvoissa painotetaan esileikin tärkeyttä ja sitä, kuinka pariskunta voi saavuttaa ultimaalisen kiiman ja aidon intohimon sävyttämän nautinnon. Joskus unohdetaan se seikka, että myös seksin jälkeen on hyvä kiinnittää kumppaniin huomiota – silloin ihminen on ehkäpä kaikista herkimmillään.

YouTube
YouTube

Seksiasiantuntija Alex Allman on jakanut runsaasti erottiisiin kokemuksiin liityviä neuvojaan nettiin. Hän painottaa, että seksin jälkeen on oivallisin hetki saada parisuhteeseen lisää syvyyttä. Hänen mukaansa kauniisiin asioihin päättynyt seksin harrastaminen saa koko rakastelukerrasta entistäkin ihanemman muiston.

Suukot ja halaukset kuuluvat luonnollisestikin seksin jälkimaininkeihin, mutta sen sijaan, että mies vetäisi peniksensä laukeamisen jälkeen nopeasti pois ja siirtyisi suihkuun, voi hän jäädä naisen sisään odottamaan erektion laantumista kultaansa halaten. Mies voi painaa naisen vaginan itseään vasten muutamaksi minuutiksi, jotta leidille ei tule seksin jälkeen tyhjää oloa, ja ikään kuin antaa rakkaushetkelle sinetin. Tämä siis silloin, jos pariskunta seurustelee vakituisesti ja ovat huolehtineet ehkäisystä.