Näin houkuttelet kumppanisi aamuseksiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vanhan sananlaskun voisi muuttaa muotoon: ”Orgasmi päivässä pitää lääkärin loitolla”, sillä rakastelemalla saa mielihyvää ja hyvinvointia elämään luonnollisen nautinnollisella tavalla. Aamuseksi saattaa monissa maakuhuoneissa rajoittua viikonloppuihin, mutta muutamalla vinkillä siitä saa rutiinin myös arkeen.

Aamuseksi antaa mukavan sysäyksen loppupäivään parhaalla mahdollisella tavalla. Alastomana nukkuvien parien on helpompi suorittaa joka-aamuinen vaakamambo ilman, että joutuisivat riisumaan pyjamakerrastonsa pois ennen rakastelemista. Tunnelmaa voi viritellä toista silittelemällä, suukottelemalla ja pikkutuhmia puhumalla.

Etenkin korvan alueelle suoritetut suudelmat kihelmöivät mukavasti ja kun pusujen kulkureitin suuntaa myös kaulalle, voi eroottinen tunnelma nousta suhteellisen nopeasti. Kädet ovat tehokkaita nautinnontuottajia ja niillä kannattaakin hieroa, silitellä ja puristella heti heräämisen jälkeen vieressä nukkuvaa kumppania.

Miehen saa helposti leikkiin mukaan tarttumalla rohkeasti suoraan asiaan ja viemällä kädet boksereille. Eikä mikään tietysti voita aamupusua penikseen, etenkin, jos sen jalostaa sulonautinnon tuottavaksi suuhoidoksi. Sama pätee myös miehiin, suuteluvana voi päättyä jalkojen väliin ja lopulta antoisaan aamuseksiin.