Mitä ihmettä Ireland Baldwin on tehnyt itselleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman kaunottaret ottavat usein mallia toisistaan. Moni kuuluisa neito Kelly Brookista Anastacia Ashleyhin on matkinut realitytähti Kim Kardashianin taannoista peppu-selfietä, jossa nuori mallikaunotar esitteli laihduttamisen jälkeistä vartaloaan tiukassa bodyssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

irelandbaldwin27062013

Nyt paparazzit ovat ikuistaneet aiemmin lupaavana mallina tunnetun teinitähden todella yllättävän näköisenä. Malibussa tallennetuissa valokuvissa Irelandilla on violetti hiuskuontalo, eikä hän muutenkaan näytä kovin hehkeältä. Vielä ei ole tietoa miksi nuori neitokainen on värjännyt hiuksensa näin radikaalisti.

Splash
Splash
Splash
Splash

18-vuotias vaalea julkkiskaunotar osallistui juuri ensimmäiseen muotinäytökseensä New Yorkin muotiviikoilla. The Go Red For Women/ The Heart Truth Red Dress Collectionin asuja esitellyt Ireland nähtiin lavalla Donna Karanin punaisessa mekossa. Baldwin kertoi olleensa todella hermostunut ennen show’ta, koska hän on vasta lähiaikoina opetellut mallikävelyä.