Miley Cyrus kuvasi selfie-videoita konsertissaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan maailmaa Bangerz-kiertueensa merkeissä kiertävä Miley Cyrus on jatkanut kohun herättämistä tuttuun tapaansa. Taannoin Youtubessa nähtiin esimerkiksi video, jossa hän tarjoaa naispuoliselle fanilleen ikimuistoisen illan suutelemalla tätä intohimoisesti konsertissaan.

Useat julkkikset jakavat itsestään selfie-kuvia Instagramissa, mutta Miley Cyrus on päättänyt pistää hieman paremmaksi. Hän on nimittäin jakanut sarjan selfie-videoita, jotka tähti on kuvannut kesken oman keikkansa. Lavalla odotetusti vähissä vaatteissa esiintynyt Miley kuvasi myös yleisöään, joka tuntui olevan innoissaan tähden keikasta.

Neitokainen kiertää parhaillaan uusimman Bangerz-albuminsa tiimoilta samannimisellä maailmankiertueella, joka rantautuu kesällä myös Suomeen. Virkistääkö pirteä skandinaavinen kesäkuun ilma Mileyn jälleen imuttelemaan fania kesken esityksensä – se jää nähtäväksi.