Näin huimasti miehet tahtoisivat harrastaa seksiä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Suomalainen mäkihyppylegenda Matti Nykänen kiteytti aikoinaan loistavasti, mitä miehillä on yleensä aina mielessä. Unilever Deaodorants toteutti nyt laajan kyselyn, jossa kysyttiin miesten ajankäyttöön liittyviä ajatuksia ja sitä, mihin he käyttäisivät mieluiten vuorokauden tuntinsa.

Aloitetaan nyt siitä, että miehet olisivat valmiita tekemään päivittäin töitä keskimäärin kolme tuntia ja 36 minuuttia, kun kavereiden ja perheen kanssa he olisivat kolme tuntia ja 22 minuuttia päivässä. Nukkumiseen urokset tahtoisivat käyttää saman verran aikaa kuin ystävien kanssa hengailemiseen ja syömiseen voisi kulua aikaa päivässä noin kahden tunnin ja 38 minuutin verran.

Vähiten herrat käyttäisivät aikaansa siistiytymiseen, joka veisi ihannetilanteessa ainoastaan 29 minuuttia. Entäpä kuinka paljon miehet tahtoisivat käyttää vuorokaudesta aikaansa seksiin? Siihen tulisi varata ehdottomasti eniten kallisarvoisia minuutteja, nimittäin neljän tunnin ja 19 minuutin verran. Kyselyn tulokset julkaisi The Courier UK -julkaisu.