No nyt on kellomainos! Cindy Crawfordin rinnat varastavat huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpien supermallien joukkoon lukeutuva Cindy Crawford on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin neitokainen kuitenkin poseerasi rohkeassa muotikuvassa, joka ikuistettiin W Magazine -lehden artikkelia varten.

Nyt 47-vuotias mallikaunotar nähdään jälleen seksikkäissä kuvissa, sillä Cindy Crawford poseeraa sveitsiläisen Omega-kellomerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Kellot jäävät mainoskuvissa taka-alalle, sillä Cindy poseeraa kuvissa mustassa, rohkeassa uima-asussa.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.